divendres, 2 de gener del 2009

AMB L'INDEPENDENTISME I AMB ELS PRESOS EN LLUITA

Actuació en l'acte de commemoració del 40è aniversari del naixement de l'independentisme revolucionari i en la manifestació en suport als presos en lluita

Hola companys, ara feia dies que no entràvem res al blog, però ja ens coneixeu, la paraula disciplina i puntualitat no són els termes que millor ens defineixen. Els nostres incondicionals us haureu preguntat què hem estat fent, i la veritat és que no ens havíem quedat parats, tot i que volíem uns dies de descans.

En primer lloc se'ns va demanar que amenitzéssim el concert que en el marc de la celebració dels 40 anys del naixement de l'independentisme revolucionari es va fer al Pavelló Vell de Berga el dia 6 de desembre. El concert va ser un èxit, unes 800 persones, tot i que no sabem si era per veure els Aramateix, els Skàndol públic o els fantàstics Cop de Garrot, tot i que una quarta via d'investigació (que va prenent posicions respecte les altres) diu que el 80% del públic del Pavelló estava allí per veure en acció a PD Whatsda, que pel què tenim entès és un punxa-discos de moda en ambients selectes. Seguirem investigant per donar-vos noves xifres que ens ajudin a entendre què va fer possible reunir tanta gent en ple pont de la Constitució ("La Constitución española, cadena que aprieta, cadena que ahoga!"). Com no tenim fotos ni gravacions d'aquella ocasió, ens marcarem el farol de dir que va anar excepcionalment bé, i com les begudes de la terra van conferir una alegria especial a la vetllada, ningú no podrà afirmar el contrari, perquè ningú estava en condicions per recordar-ho clarament. Visca la terra i les seves begudes!!!!!!!!!



En quant a la segona actuació si que hi ha imatges, per tant jutgeu què tal vàrem ballar. Nosaltres estem molt satisfets. La jornada en qüestió va tenir lloc el 27 de desembre, i era una jornada de suport als presos polítics i als presos en lluita. A les 17h va tenir lloc a l'Ateneu Llibertari una xerrada a càrrec de Gorka, membre de diversos grups de suport a presos i les seves problemàtiques. Després de la xerrada, vam anar a la plaça St. Joan on començava la concentració en suport als presos. Hi havia molta gent, i vam anar alternant "la cirereta" i "arroja la bomba" amb la lectura de cartes de presos com Zigor Larredonda, Amadeu Caselles i Franki entre d'altres. La marxa de torxes va recórrer el carrer major fins la plaça Sant Pere on va acabar l'acte que un any més ens recorda que a les presons no hi ha nadal!!



Bé, ens despedim de moment, amb una abraçada molt forta a aquells presos que lluiten per acabar amb les injustícies d'aquesta societat, i a tota la gent que desde fora dels murs de les presons es segueix enfrontant a aquest sistema criminal anomenat capitalisme, que és la presó de tots nosaltres.




Salut i Cop de Garrot al capitalisme!!!!!!!!!!



PD: el dia 24 de gener actuem a l'Ateneu de La Bisbal d'Empordà, amb una xerrada amb membres de la Directa. Us hi esperem!

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Sou una colla de sans-coulottes!!!!!!!!!!!!!