divendres, 6 de novembre del 2009

I el setembre mort i la tardor ens embriaga esporant els boscos dels Països Catalans

I aquest setembre molt millor que l'octubre pels tocats del bolet, va continuar a Estana (Cadí) amb una actuació memorable, el dia dotze, juntament amb els Filibusters, grup del Penedès indomable, amb la sempre participació activa dels nostres bastoners i bastoneres a la festa major i al primer concurs de cant improvitzat d'aquesta bella vil.la de les que es fan i es desfan...
Una o dues setmanes després repetirem a Gironella al Correllengua, on el convidat d'exepció va ser Sir Cep Ceretà, que va presenciar en primera fila per enveja de tothom, l'actuació en primera fila. Sempre hi som ben rebuts a Gironella, i a més aquest cop vem ballar a ritme d'acordió...ESPECTACULAR!!. I ja a l'octubre vem viatjar cap a migjorn per actuar a Falset i degustar el bon vi del Priorat estimat i inaugurar el local del CIP (Col.lectiu Independentista del Priorat). Properament penjarem el video que ja podeu disfrutar a youtubeeeeee escribint cop de garrot al Priorat. Per cert, va debutar un nou bastoner...nou...bé...Natxo..evaristo de Montblanc...l'altre Natxo ..., el regidor terrorista...un clàssic vaja, je! je!

Per cert, aqui us deixem un vídeo que ens hem trobat per internet, és de la marxa de torxes del passat 10 de Setembre, el dia del nostre aniversari, no està mal.....vist un any enrere, salut i cop de garrot a l'opressió espanyola!