dimarts, 21 d’octubre del 2008


EL NOSTRE GRAN DEBUT!!















Bé, reprenem el fil de la història amb la nostra gloriosa, antològica i esperpèntica primera actuació....en la ja consolidada marxa de torxes celebrada a Berga el dia 10 de setembre.





Com ja us podeu imaginar els nervis florien a la nostra pell bastonera, tot i que els companys i companyes del llavors recent creat comitè de suport es van encarregar de fer-nos passar aquest mal tràngol amb una gran pancarta solidària i carregada de missatge per a deliri de tots i totes nosaltres!! Ara, per sempre més ens acompanya allà on anem.




La marxa va sortir a quarts de 9 de St Pere, allà va ser el punt de trobada tant dels bastoners com de tota la militància i curiosos que per res del món es volien perdre tant magnífic espectacle...




Després d'uns quants càntics, acompanyats sempre amb la nostra característica entonació carajillera, va ser el nostre torn, arribava l'hora de partir peres, de descarregar tota la nostra ràbia garrotaire, de repartir cops de garrot i de consolidar una realitat ja palpable en la nostra recuperada cultura popular....arribava el nostre debut!!!!!




I amb el nostre ja celebre càntic "A cop de garrot i visca la terra" ,davant el monument de Rafael de Casanoves i amb plena frenesí garrotaire ens varem iniciar en el nostre ritual dansaire, recollint els fruits d'un intens treball preparat mesos abans.







Si voleu veure el reportatge sencer d'aquell dia aquí el trobareu:


http://www.vimeo.com/1710724 val la pena!!!!





I Cop de garrot a l'espanyolisme!

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola al grup Cop de Garrot!!!!

Escric per felicitar-vos per haver creat aquest grup. El trobo molt original i interessant.

Visca el català i visca Catalunya!!!! ^_^

Annetta