dilluns, 3 de novembre del 2008

COP DE GARROT A LA SAL!!


Després d’uns quants dies sense escriure i recopilant el material necessari per al nostre bloc, tot i les adversitats amb les noves tecnologies, ens hem decidit d’actualitzar-nos i posar-vos al dia de les últimes actuacions arreu del nostre territori tot reclamant els nostres drets com a poble i recolzant els actes del Correllengua.


La següent parada va ser el nostre poble germà de Sallent.



Tot i la ressaca d’alguns…ja que va ser un diumenge al migdia i dels nervis d’altres.., va ser un dia que per a nosaltres va ser una consagració. Un dia complet, compartint diada amb tots els companys i companyes de Sallent,i amb els Bastoners del Pla de l’aigua.








Aquesta magnífica diada acabà al més gran dels més grans llocs que pots trobar al Ripollès, l’Hostalet de les Llosses ( km 175 de la C-26 ) dels companys del Prat,on un abundant i exquisit tiberi ens esperava a taula…ja us podeu imaginar com va acabar tot plegat!!!
´












La bacanal va comptar amb xai al chilindron ( no tenim paraules...), canelons, vi a dojo i ratafia entre altres impagables productes elaborats i servits amb el meravellós mestratge del nostre xef bastoner l'Alex.



Una abraçada Boneti i companyia i a tots els companys de l'Hostalet, fins aviat Sallent!!


I cop de garrot a Iberpotash!!!!!