dimarts, 4 de novembre del 2008

NEFASTA ACTUACIÓ A CASA ( PER NO DIR PATÈTICA )



Després d'un mes frenètic i celebrant els primers 30 dies de vida activa de Cop de Garrot ens tocava actuar a casa, a l'Ateneu Llibertari del Berguedà ( Cal Corneta ) el dia 11 d'Octubre en el marc d'unes jornades contra la hispanitat.


Els actes van constar d'un dinar popular a base de senglar amb bolets, a la tarda xerrada d'un membre d'un col.lectiu d'Argentina presentant el video "La resistencia de la memoria", i de Francisco Javier Sandoval, un ex-guerriller del FMLN. Al vespre subhasta popular per un projecte de contra-informació radiofònic i montaditos. I a la nit un concertàs de Rapa-Polvo, un grup de hip-hop que ens va sorprendre a totes i tots.


La nota txunga del dia vàrem ser els bastoners, que a l'actuar a casa, a altes hores i havent fet el pertinent consum de cerveses i kalimotxos per col.laborar amb la causa, vam ser incapaços de fer uns balls dignes... Els nostres companys de l'Ateneu no es mereixien aquest despropòsit d'actuació, sobretot perquè durant mesos ens han aguantat fent gala d'una paciència pràcticament il.limitada. Sense vosaltres no existiríem...


A la gent de l'Ateneu: felicitats per la jornada!!!! I disculpes per el llastimós estat en què ens trobavem...sereu compensats amb centenars de balls fets en honor vostre!!!!


Cop de Garrot a l'imperialisme!!!! Visca el Frente Farabundo Martí de Liberación Nacional!!!!!



P.D. Com no ens mereixem foto d'aquell dia, posem una foto de la xerrada. Salut!