dimecres, 5 de novembre del 2008

LA POBLA REBEL!!!!


La nostra ruta pels Correllengües arreu de la nostra comarca ( considerem Sallent com a Berguedà Sud,,,,,) va acabar a la nostra sempre estimada Pobla de Lillet , també coneguda com la Rebel!!

Doncs bé, tot i les baixes, i el complot metereològic que va portar pluja tota la setmana passada, vam poder actuar per les places d'aquesta vila del nord del Berguedà. Tot i així, els actes previstos pel matí es van haver de suspendre, així com el concert programat per la nit, i gràcies a qui...? Doncs a l'ajuntafems governat pels infectes socialistes!!! Totes sabem que avui en dia, el PSOE no és ni socialista ni obrer, espanyol si que ho és..!!

El cercavila, degut a la inclemencia del temps i també de la famosa puntualitat berguedana, es va retardar un pèl, preguem disculpes per les molèsties, cal dir que part de la culpa va ser de Cal Pericas i el magnífic dinar que ens van fer aquella bona gent. Ens vàrem afartar com canonges del segle XVI !!!

Tot i aquestes petites incidències el Cercavila va començar a les 5 de la tarda fent un recorregut pel centre del poble i fent un ball de bastons a cada plaça. Va ser curiós haver de ballar a places amb el terra de sorra, tot enfangat i anar-nos embrutant els uns als altres. Cop de Garrot ja s'ha iniciat dins el món de la lluita de fang, ja!!



Us posem un parell de videos de la Pobla. Visca Lillet Rebel!!!












Cop de Garrot continua amb el seu compromís amb el país i la revolta social, i per tant, fins al dia de la victòria final anirem allí on ens reclamin els nostres companys-camarades-tios.



Allí on faci falta un ball de bastons per atacar un patró explotador, allí on es vulguin denunciar les tortures de les clavegueres de l'Estat, allí on el Capital hagi comés un altre agressió contra el territori, allí on qualsevol poble germà es vegi oprimit, en aquests llocs i en molts d'altres ( que no desvetllem per no donar pistes a l'enemic ) Cop de Garrot serà present!!!


A Cop de Garrot fins a la victoria final!!!


Ens veiem a Perpinyà...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bergadans, esperem els vostres videos de perpinyà!! va ser tot un plaer compartir diada amb vosaltres, la propera a Lleida... o Berga...

Cop de Garrot ha dit...

companys-camarades-bastoners i bastoneres del Pla de l'aigua: ens omple d'orgull haver compartit tan nostrada diada amb vosaltres en un lloc tan especial com la capital del Rosselló. També estem molt contents d'haver compartit concert i aigües de valència amb vosaltres.
De ben segur que no serà la última vegada que compartim balls i begudes. En quan organitzem alguna mogudeta a Berga amb dosis folklòriques us avisem, compteu-hi!
Tan aviat com poguem us enviem els videos...fins llavors:
Cop de Garrot i Visca lo Pla de l'Aigua!!!!!!!!!